Friday, 2024-03-29, 5:44 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Beşiktaş'ı 10 kişi karşıladı - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » Beşiktaş'ı 10 kişi karşıladı
Beşiktaş'ı 10 kişi karşıladı
FirsT_DeaDDate: Sunday, 2008-11-16, 3:57 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak Beşiktaş, Bursa'ya geldi. İstanbul'dan feribotla Yalova'ya, oradan da yoğun güvenlik önlemleri altında karayoluyla Bursa'ya gelen siyah beyazlı kafile, Bursa-İzmir karayolu üzerinde bulunan Uludağ Üniversitesi (UU) Görükle Yerleşkesi'ndeki Holiday Inn Otel'de kampa girdi.

Beşiktaşlı futbolcular, otel önünde UÜ öğrencisi oldukları öğrenilen yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu tarafından karşılandı. Jandarma ekiplerince de otel çevresinde geniş güvenlik önlemi alındığı gözlenirken, futbolcuların otobüsten indikleri sırada taraftarların ve basın mensuplarının otele yaklaşmalarına izin verilmedi.

Siyah beyazlı taraftarlar, otele girişte, teknik direktör Mustafa Denizli ile Nobre ve Gökhan Zan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Beşiktaş kafilesinde, sarı kart cezalısı Sivok ile sakatlığı süren Cisse'nın yanı sıra Seric ve Ayhan Tuna Üzümcü yer almadı.

Holiday Inn Otel'de kampa giren Beşiktaşlı futbolcular, yarın saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı beklemeye başladı. Bu arada, Beşiktaş kafilesinin yarın stada gidişinde de yoğun güvenlik önlemleri alınacağı, güzergah boyunca jandarma ve polisin kafileye eşlik edeceği bildirildi.

-TARAFTARLAR STADA GİREMEYECEKLERİ İÇİN ÜZGÜN-

Kafileyi bekleyen taraftarlar, Bursaspor ile aralarındaki husumetin son bulmasını dilediklerini söylediler. Bursaspor'un ikinci lige düşmesinden Beşiktaş'ın sorumlu tutulamayacağını kaydeden taraftarlar, ''Husumet sürünce biz de maçları izleyemiyoruz, takımımıza Bursa'da destek veremiyoruz. Bu nedenle bir an önce bu husumetin bitmesini diliyoruz'' dediler.

 
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » Beşiktaş'ı 10 kişi karşıladı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |