Friday, 2024-03-29, 4:36 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Trabzonspor kupayı unuttu - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Trabzon Sk » Trabzonspor kupayı unuttu
Trabzonspor kupayı unuttu
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 2:05 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Beşiktaş'a mağlup olarak Fortis Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkma şansını mucizelere bırakan Trabzonspor, 3 yıldır bu kupada final oynayamıyor.

Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda ise umduğunu bulamadı. En son 2002 - 2003 ve 2003 - 2004 sezonlarında kupayı üst üste iki kez müzesine götüren Trabzonspor, aradan geçen üç sezonda ise finale dahi çıkmayı başaramadı. 2004 - 05 sezonunda Galatasaray'a yarı finalde elenen Bordo - mavililer, 2005 - 06 sezonunda ise averaj ile gruptan çıkamadı. 2006-07 sezonunda yine yarı finalde bu kez Kayseri Erciyesspor'a penaltılar ile mağlup olarak elenen Trabzonspor, 2007 - 2008 sezonunda ise gruptan çıkmayı başaramadı. Bu sezon da A Grubu'ndaki ilk maçında Gaziantepspor'a 3 - 1, ikinci maçında ise Beşiktaş'a 2 - 1 mağlup olan Trabzonspor gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

YENER: "TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, taraftarların bu sezon takıma gösterdikleri ilgiden fazlasıyla memnun kaldıklarını söyledi. Yener, özelilikle kupada mağlup oldukları Beşiktaş maçında taraftarların takımlarına alkışlanacak bir destek verdiklerini belirterek, "Bu sezon onları üzmek istemiyoruz. Çünkü taraftarlarımız her kulvarda takımlarına sahip çıkıyor. Ligdeki performansımızı sezon sonuna kadar sürdürüp, yüzlerini hep güldürmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Şu anda ligde bulunduğumuz konum bir çok taraftarı büyük heyecana sürüklüyor" diye konuştu.

HEKİMOĞLU: "HEDEFTEN ŞAŞMA YOK"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu, Basketbol İkinci Ligi'nden Beko Basketbol Ligi'ne yükseleceklerine olan inancının tam olduğunu vurgulayarak, "Geçen hafta Bornova Belediyesi karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Ancak bu bizi hedefimizden uzaklaştırmadı. Aksine daha da hırslanmamızı sağladı. Önümüzdeki maçlara daha dikkatli bir şekilde hazırlanıp, basketbolda da hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz" dedi.

 
Dostane Forum » Spor » Trabzon Sk » Trabzonspor kupayı unuttu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |