Friday, 2024-03-29, 7:45 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

“Titan” büyük ilgi gördü - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » “Titan” büyük ilgi gördü
“Titan” büyük ilgi gördü
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 10:30 AM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Türk Telekom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008 fuarında yer alan dev standında düzenlediği ilginç etkinliklerle fuara ayrı bir renk katıyor. 4 bin 550 metrekare alana sahip Türk Telekom standının en dikkat çekici unsurlarından biri, 2 metrelik boyuyla dev robot "Titan".

Dijital kuklacılık ve koreografik tiyatro şovunun bir kombinasyonu olan Titan, altı yıllık bir hazırlığın ürünü. İngiltere menşeli robot gösterisi Titan, her gün belirli saatler arasında fuarda şovunu sergiliyor. Titan, stant alanında izleyicilere şarkılar söylüyor. Dev cüssesinden beklenmeyen bir çeviklikle dans ediyor.

Türk Telekom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de İletişim Teknolojileri Sponsoru olarak yerini alıyor. Türk Telekom ailesi, yeni nesil iletişim teknolojileri ürünlerini sergileyerek fuar ziyaretçilerine geleceği bugünden yaşama imkânı sunuyor. 7'nci salonda bulunan Türk Telekom Standında her gün birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor.

 
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » “Titan” büyük ilgi gördü
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |