Friday, 2024-04-19, 8:47 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Microsoft Office 2007'de öğrenci indirimi - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Microsoft Office 2007'de öğrenci indirimi
Microsoft Office 2007'de öğrenci indirimi
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 10:32 AM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Değişik teknoloji marketlerinde farklı taksit imkanları ile sunulan Office 2007 Ev ve Öğrenci sürümü, 12 aya kadar vade ile satın alındığında, aylık ödeme 10 doların altına kadar iniyor.

İndirimle ilgili bir açıklamada bulunan Microsoft Türkiye Office sistem Ürün müdürü Sibel Yılmaz şunları söyledi: "Microsoft Office şu an dünyada en çok tercih edilen yazılım ailesi. Yeni başlayan akademik yılda, öğretmen ve öğrencilerimiz için bu son derece kapsamlı yazılımların fiyatını düşürerek eğitime bir destek vermek istiyoruz.

Bu indirimin en azından lisanslı ürünlerimizi almak için koşullarını zorlayan öğretmen ve öğrencilerimize olduğu gibi, diğer amatör kullanıcılara da yardımcı olacağını umuyoruz. Bu fiyat Şubat 2008 sonuna kadar geçerli olacağından kullanıcılarımızın bu avantajdan yararlanarak büyük beğeni toplayan Office 2007'ye geçmelerini kolaylaştırmak istiyoruz. Ayrıca bu sayede kullanıcıların lisanslı ürünlerin faydalarından yararlanmaları ile lisanslı kullanımı da teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bilindiği gibi, lisanssız kullanım, yani korsan yazılım, ülkemizin bilişim sektörüne çok ağır zararlar vermekte ve ulusal gelirimizi azaltmaktadır."

Dünyanın en kapsamlı ve entegre yazılım ailesi

Microsoft Office 2007 Ev ve Öğrenci Sürümü, temel olarak Word 2007, Excel 2007, Powerpoint 2007 ve Onenote 2007 (notlarınızı tek bir yerde toparlamanızı sağlayan yazılımlardan) oluşmaktadır. Birbirlerine entegre olarak çalışan bu yazılım ve araçlar ailesi, aynı zamanda Microsoft'un İnternet'ten yararlanmak için geliştirdiği tüm yeni teknoloji ve servislerle de uyumlu. Microsoft'un tüm dünyada desteklediği açık kodlu XML formatı ile belgelerini kaydeden ve saklayan yeni Office versiyonu ile, aynı kodu kullanan başka bir programın dokümanını alıp açmak, değişiklikler getirmek ve daha sonra farklı bir formatta saklamak da mümkün. Office 2007'nin indirim yapılan bu lisansı, ticari kullanım için değil sadece ev ve akademik kullanımı için geçerli.

Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan Office 2007, bilgileri bellekte daha az yer kaplayan küçük dosyalarda saklama olanağı da sağlıyor.

 
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Microsoft Office 2007'de öğrenci indirimi
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |