Thursday, 2024-03-28, 4:06 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını başladı - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını başladı
Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını başladı
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 10:33 AM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru test yayına başladı. Yeni bir internet yayın platformu Sipru ile internet üstünden TV izlenip radyo dinlenebiliyor, TV seyrederken aynı anda chat yapılabiliyor. Sipru, aynı anda birden fazla kanalı takip etme opsiyonu ve bilgisayarda tam ekran TV izleme olanağı da sunuyor.

Doğuş Yayın Grubu yeni bir internet yayın platformu geliştirdi. Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını sağlayan Sipru, 8 TV, 11 radyo kanalı, kullanıcılar arası sohbet ve haber hattı ile test yayına başladı.

Bilgisayarda yüksek görüntü kalitesiyle TV yayını sunan Sipru, ücretsiz olarak bilgisayara indirilebilen, sınırsız sayıda kullanıcının TV izleyebildiği, radyo dinleyebildiği, seyrederken aynı anda birbirleriyle chat yapabildikleri, izledikleri programları beğenilerine göre oylayabildikleri, seçtiği başlıklada da haberleri takip edebilecekleri bir internet yayın platformu. Sipru, aynı anda birden fazla kanalı takip etme opsiyonu ve bilgisayarda tam ekran TV izleme olanağı da sunuyor.

Sipru ile TV izlerken ya da radyo dinlerken, aynı anda ‘sohbet' yapmak, günün tüm gelişmelerinden anında haberdar olmak mümkün.

Haber Hattı, Borsa Bandı, Hava Durumu Hep Karşınızda
Sipru'nun haber hattı kişiselleştirilebilir; tüm gelişmelerden veya sadece istenilen konulardan haberdar olmak da mümkün. Haber, borsa ve hava durumu tahmininin yanısıra seçilen ekonomik parametrelerde belirlenen değer aralıklarına göre uyarı sistemi de Sipru'da... Siz bilgisayarda çalışırken ekrandan borsa ve haber bandı geçsin...

Kalitatif Rating

Siprumetre ile izleyiciler seyrettikleri programı gerçek zamanlı olarak oylayabiliyor ve programın diğer izleyiciler tarafından ne kadar beğenildiğini görebiliyor.

Neden Beta?
Sipru'nun beta sürümünü http://www.sipru.com adresinden indirmek mümkün. Henüz dünyada son derece yeni bir teknoloji üzerine kurulan bu uygulamanın sorunsuz olması için, kullanıcılar sürecin parçası olacak.

Test yayını süresince kullanıcılar sistemde yaşadıkları sorunları, çözüm önerilerini ve hatta yeni fikirlerini yazarak, diğer kullanıcılarla ve Sipru teknik ekibiyle paylaşabilecek.

Sipru teknik ekibi, karşılıklı görüş alışverişi için mesajınızı bekliyor...

Hangi kanallar var?

Test yayınında 8 TV izlenebiliyor, 11 radyo kanalı Sipru'dan dinlenebiliyor. Sipru'dan takip edilebilen TV kanalları; NTV, CNBC-e, NBATV, e2, MTV, TV 8, POWER TURK, FASHION TV... Radyo kanalları; NTV RADYO, RADYO N101, RADYO EKSEN, POWER FM, POWERXL, RADYO TATLISES, RADYO TIME, RADYO PINK, RADYO SPOR...

 
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını başladı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |