Friday, 2024-04-19, 11:38 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Sinan'dan G.Saray itirafı - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Sinan'dan G.Saray itirafı
Sinan'dan G.Saray itirafı
FirsT_DeaDDate: Sunday, 2008-11-16, 3:55 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline

Kimilerine göre risk kimilerine göre de cesur bir karardır Avrupa'ya gitmek. Erken dönenler, sakatlıktan kurtulamayanlar akıllarımıza gelince ister istemez Sinan Kaloğlu'nun Bundesliga'daki futboluyla gurur duyuyoruz. Fatih Terim'in de dikkatinden kaçmayan Sinan, Avusturya'yla yapılacak dostluk maçının kadrosuna davet edildi. Golcü futbolcuya telefonla ulaştık.

Yaşadığı gururu şu sözlerle dile getirdi: "Açıkçası kadroya çağrıldığım için mutluyum. Bu kararla çalışmaların karşılığını aldığımı, boşa gitmediğini görüyorum. Seçilmek çok güzel ama kalıcı olmak daha da önemli." Bundesliga'da attığı ve attırdığı gollerle ön plana çıkan başarılı lejyonerimiz, ilk kez yurtdışına çıktığını anımstarak şöyle konuştu:

"Bundesliga Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri. Buraya transfer olarak zoru başardım. Sonuçta ilk kez yurtdışına çıkıyorum ve bazı sorunlar yaşamam doğaldı. 27 yaşındayım, önümde daha uzun yıllar var. Almanya'da performansımı üst düzeye çıkartarak aşama kaydetmek istiyorum. B.Leverkusen maçıyla birlikte takımda ilk 11'e girmeye başladım. Ertesi haftaki B.Münih sınavı tüm Almanya'nın beni tanımasına yol açtı. Gol attım, 2 gol de attırdım." Türk oyunculara karşı Avrupa'da önyargı olduğunu söyleyen Sinan, "Bu önyargıyı kırdım. Şu an çok iyi durumdayım. Beni çok seviyorlar ve insanların inanılmaz bir ilgisi var" ifadesini kullandı.

Ulusal futbolcu, futbol hayatındaki en büyük hatasının G.Saray yerine Beşiktaş'a gitmek olduğunu itiraf ederken şöyle devam etti:"Beşiktaş'a transfer olduğumda 21 yaşındaydım. İyi bir kadro vardı ve gençler yeteri kadar şans bulamıyordu. Lucescu hiçbir zaman gençleri düşünmedi. 10-15 dakika oynatıyordu. Tabii ki iyi geçmedi. Sonraki yıl genç oyuncular kiraya verildi. Diyarbakır'a gönderildim. İyi oynadım, döndüm. Ancak bu kez de V.Manisa'ya gönderdiler. Beşiktaş'a döndüğüm dönemlerde tecrübe kazanmıştım. Ancak nedense istenmedim ve Bursaspor'a gittim. Belki de benim için dönüm noktası Beşiktaş'la anlaştığım yıl G.Saray'dan gelen öneriyi değerlendirmemem oldu. Fatih Terim beni çok istiyordu.

Bir futbolcu oynayabileceği bir kulübe gitmeli. G.Saray'a gitsem belki de daha fazla oynama şansı bulacaktım. Beşiktaş'a söz vermiştim ve geri adım atmadım." 2006'daki Azerbacan maçında ilk kez Ay - Yıldızlı formayı giydiğini kaydeden Sinan Kaloğlu, son olarak G.Saray'ın Hertha Berlin'i rahat geçebileceğini söyledi.

 
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Sinan'dan G.Saray itirafı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |