Friday, 2024-04-19, 7:37 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

"Adım çıkmış bir kere" - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » "Adım çıkmış bir kere"
"Adım çıkmış bir kere"
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 1:47 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Galatasaray'ın Kayserispor'la oynadığı maçtan sonra çıkan olayda Ragıp'la kavga ettiği belirtilen Sabri, "Bana küfür ettiği için karşılık verdim. Ama yumruk atmadım" diye konuştu.

Sarı-Kırmızılı futbolcu bir pozisyonda Bilal Aziz'le tartıştığını söylerken "Biz O'nunla konuyu kapatmışken, Ragıp arkadan gelip bana küfretti, ben de dayanamadım. Ayrıca maç sonunda ben direk soyunma odasına giderken, koşarken bana vurmaya geldi. Ben Ragıp'a yumruk atmadım, sadece ittim. Ayrıca yardımcı hocalardan, yedek kulübesinden koşup bana vurmaya gelenler de vardı" dedi.

Kavgalardan sonra faturanın hep kendisine kesildiğini söyleyen Sabri "Bir kere adım çıkmış. Sana içinde agresifim ama kimsenin annesine, eşine kardeşine küfür etmem. Ragıp herhalde hem mağlubiyeti hazmedemedi hem de Galatasaray'da oynayamamamın sıkıntısını yıllardır içinden atamadı" şeklinde konuştu.

RAPORLARA GÖRE KÜFÜR YOK İTME VAR

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Fortis Türkiye Kupası maçının yankıları sürüyor. Galatasaray'ın son dakika golüyle kazandığı karşılaşmaya, iki futbolcunun kavgası damgayı vurdu. Ancak Sabri Sarıoğlu ile Ragıp Başdağ, Futbol Federasyonu Temsilcisi Vecdi Özkan'ın raporu doğrultusunda ceza kuruluna sevk edilmekten kurtuldu. Temsilciler Murat İkinci ve Vecdi Özkan, iki futbolcu arasında sadece el kolla itmenin olduğu, küfürleşmenin yaşanmadığını raporunda belirtti.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten, temsilci raporlarında her iki futbolcunun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine neden olacak bir eylemin olmadığına dikkat çekerek, "Bu nedenle Sabri Sarıoğlu ve Ragıp Başdağ, ceza kuruluna sevk edilmeyecektir" diye konuştu.

GÖRÜNTÜYÜ İZLEDİLER

Maçın Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu da federasyona gönderdiği raporda olayları görmediğini belirtti. Bu arada hukuk kurulu da yayıncı kuruluştan görüntüleri istedi ve izledi. Kurul, "Bu görüntülere bakıp da her iki futbolcuyu da disiplin kuruluna sevk edemeyiz. Eğer bu görüntülerle bu futbolcuları sevk edersek; her hafta en az 10-15 futbolcuyu sevk etmeliyiz. Çünkü böyle olaylar sürekli yaşanıyor" kararına vardı.

 
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » "Adım çıkmış bir kere"
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |