Thursday, 2024-03-28, 7:58 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Sabri sorgu odasına - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Sabri sorgu odasına
Sabri sorgu odasına
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 1:48 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline


Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u son dakika golüyle yenen G.Saray'da bu galibiyetten çok maçın bitiş düdüğüyle birlikte çıkan kavga konuşuluyor.
İki eski takım arkadaşı Sabri'yle Ragıp'ın meydan kavgasına tutuşmasının yankıları sürerken bu tablo yönetimin de keyfini kaçırdı. Başkan Adnan Polat'ın talimatıyla önceki gün Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in soyunma odasında Sabri'yle konuştuğu ve ifadesini aldığı öğrenildi.

Genç futbolcu bu görüşmede sert bir şekilde uyarılırken, "Bizim kamuoyuna vermek istediğimiz mesajla tezat işler yapıyorsunuz. Her ne şekilde tahrik olursa olsun soğunkanlı ve sakin davranman gerekirdi. Tribünlerin ve rakip takımların antipatisini kazanmak bize faydadan çok zarar getirir" denildi. İdarecilerin Sabri'ye para cezası verip vermemeyi de tartıştığı ancak şimdilik 'uyarı cezası'yla olayın kapandığı ifade edildi.

Sabri: Adım çıkmış!

Sabri ise Ragıp'la girdiği diyalog nedeniyle, "Bir kere adım çıkmış. Ne olsa benden biliniyor" diyerek kendini savundu. Sabri, Ragıp'a yumruk atmadığını söylerken şöyle devam etti: "Maç içinde Aydın'ı provoke ettiğimi söylüyor Ragıp. Benim kesinlikle Aydın'a 'Ragıp'a sert gir' diye bir söylemim olmadı. Maç içinde birbirimizi motive etmek için bazı sözler söyleyebiliriz. Ragıp yenilginin verdiği üzüntüyle maç sonunda kavga yapmak istedi. Bu arada Kayserili bazı oyuncular ve yardımcı antrenörleri de üzerime yürümek istedi. Bana küfredildiği için agresif bir tutum sergiledim. Kimsenin ailesine küfretmek gibi bir hareket içinde olmam. Ama bir kere adım çıkınca her olayda ben suçlanıyorum ve hedef gösteriliyorum." Sabri'nin yayıncı kuruluşa başvurarak görüntüleri istediği ve suçsuz olduğunu ispatlamaya çalıştığı belirlendi. Genç yetenek maç içinde Bilal Aziz'in kendisinden özür dilediğini ancak Ragıp'ın hiç nedeni yokken pozisyonun içine girdiği belirtirken, "Bilal özür diledi ve olay kapandı. Ancak Ragıp ortamı gerdi. Karşılaşma sonunda da boynuma yumruk attı ve küfüretti. Görüntüler yayımlanırsa benim suçumun olmadığı ortaya çıkar" diye konuştu.

Ragıp: Özür kabul etmem

Kayserili futbolcu Ragıp konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, "Aydın son dakikada bana faul yaparken Sabri yüzüme bakıp gülerek 'Bravo Aydın' diye bağırdı. Maçtan sonra da birbirimizin üzerine yürürken eli burnuma çarptı. Sabri bu saatten sonra beni arayıp özür dilese bile kabul etmem" ifadesini kullandı.

 
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Sabri sorgu odasına
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |