Friday, 2024-04-19, 1:25 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Umut Bulut suskunluğunu bozdu - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Trabzon Sk » Umut Bulut suskunluğunu bozdu
Umut Bulut suskunluğunu bozdu
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 2:11 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Trabzonspor'da, golcü oyuncu Umut Bulut, ligde 4 haftalık bir aradan sonra gol suskunluğunu bozarken takımının 3 puan almasında da önemli katkı sağladı.

Ligin 5. haftasında Antalyaspor'a, ligin 6. haftasında da Konyaspor'a birer gol atan bordo-mavili oyuncu, gol sayısını da 3'e yükseltmiş oldu.

Umut, yaptığı açıklamada, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, ''Arkadaşlarımızla uyum sürecini tamamlamak üzereyiz. Birbirimize iyice alıştık. Bunu sahada da oynadığımız futbolla gösteriyoruz. Hedefimize birer birer ilerlemeye devam ediyoruz. Ligin zirvesinde kalıp şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Her maça tek tek baktıklarını ifade eden Umut, ''Önümüzde Sivasspor maçı var. Şimdi bu maçı düşünüyoruz. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalamak istiyoruz. Bu doğrultuda tüm karşılaşmalarımıza çıkıyoruz'' diye konuştu.

Maçtan önce teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisine Gençlerbirliği maçında gol atacağını söylediğini ifade eden Umut, gol sevincini bu nedenle Yanal ile paylaştığını kaydetti.

Umut, her forvet oyuncusu gibi kendisinin de gol kralı olmayı istediğini belirterek, ''Ama benim öncelikli hedefim Trabzonspor'un başarısı. Atabildiğim kadar gol atmaya çalışarak bu başarıya katkıda bulunmak istiyorum'' dedi.

 
Dostane Forum » Spor » Trabzon Sk » Umut Bulut suskunluğunu bozdu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |