Saturday, 2024-04-20, 3:05 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

F.Bahçe 'Leopar' avında - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Fenerbahçe SK » F.Bahçe 'Leopar' avında
F.Bahçe 'Leopar' avında
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 1:39 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline

Turkcell Süper Lig'de 11. hafta maçında Fenerbahçe kendi sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Zorlu mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz.

Eskişehirspor beraberliğinin ardından 10. haftada ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, ligde 8 maçtır yenilmeyen ve son 5 maçını da kazanan sezonun flaş takımı Ankaraspor önünde 3 puanı hedefliyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle Arsenal ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen kaptan Alex'in bugünkü maçta da oynamasının zor olduğu bildirildi.

LUIS ARAGONES TEMKİNLİ

Galatasaray derbisinden zaferle çıkan Fenerbahçe'de, Luis Aragones futbolcularını sert şekilde uyardı. Herkesin ayaklarının artık yere basması gerektiğini vurgulayan İspanyol hoca, "Lig yeni başlıyor. Bizi bu hafta çok zorlu bir rakip bekliyor. Ankaraspor'u sakın hafife almayın. Artık hepinizin bu maça motive olmasını istiyorum. Cumartesi günü Saracoğlu'nda çok farklı bir rakip olacak. Dikkatli olmak zorundasınız. Galatasaray galibiyeti bize bir şey kazandırmaz. Bunların devamı gelmesi lazım" dedi.

KOCAMAN'IN ŞANSI TUTMUYOR

Turkcell Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ankaraspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman'ın şansı, eski takımına tutmuyor. 1995-96 sezonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında büyük katkısı olan, ancak sezon sonunda beklenmedik bir şekilde İstanbulspor'a giden Aykut Kocaman, faal futbol hayatını noktaladıktan sonra başladığı teknik direktörlük kariyerinde, eski takımına karşı yaptığı maçlarda umduğunu bulamadı.

Teknik direktörlük yaptığı İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor takımlarında eski kulübü Fenerbahçe ile 12 kez karşılaşan Aykut Kocaman, sahadan yalnızca 3 kez galibiyetle ayrılırken, 1 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Josico
Uğur
Güiza (Emre)
Semih

ANKARASPOR
Ramazan
Risp
Ediz
Murat Tosun
Bilal
Anıl
Murat Akyüz
Uğur
Hürriyet
Mehmet Çakır
Konate

Stat: Şükrü Saracoğku
Saat: 19:00
Hakem: Yunus Yıldırım
Yayın: Lig TV ve Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

9. RANDEVU

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile bugün 9. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, başkent ekibiyle ligde bugüne kadar yaptıkları 8 maçtan 5'ini kazanırken, 1'ini yitirdi, 2'sinde de berabere kaldı. Fenerbahçe'nin toplam 15 golüne, başkent ekibi 10 golle yanıt verdi. İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 4 maçın 4'ünü de Fenerbahçe kazandı.

 
Dostane Forum » Spor » Fenerbahçe SK » F.Bahçe 'Leopar' avında
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |