Thursday, 2024-03-28, 4:44 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Gözler Ali Sami Yen'de - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Gözler Ali Sami Yen'de
Gözler Ali Sami Yen'de
FirsT_DeaDDate: Sunday, 2008-11-16, 3:54 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak bu zorlu maçta Selçuk Dereli düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu karşılaşma saat: 19:00'da başlayacak. Bu maçı Sporx canlı anlatım servisinden de an be an takip edebilirsiniz.

Galatasaray'da uzun süredir sakatlıkları süren oyuncular dışında eksik bulunmuyor. İstanbul B. Belediye'de ise kart cezalısı İbrahim Akın ile sakatlığı süren kaleci Hasagiç ve Barbosa bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

GALATASARAY
De Sanctis
Servet
Meira
Sabri
Hakan Balta
Ayhan
Mehmet Topal
Arda
Kewell
Lincoln
Baros

İSTANBUL B. BLD.
Behram
Kerim
Marcın
Serhat
Mahmut
Ekrem
Tjıkuzu
Efe
Bebbe
Cesario
Erman Kılıç

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19:00
HAKEM: Selçuk Dereli
YAYIN: Lig TV ve Sporx canlı anlatım servisi

GALATASARAY MORAL ARIYOR

Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Galatasaray, elde edeceği galibiyetle moral bulmak istiyor. Geride kalan haftada ezeli rakibi Fenerbahçe'ye ligde 4-1 yenilen, ardından Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 1-0 yenmesine karşın ortaya koyduğu futbolla eleştirilen sarı-kırmızılı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u iyi bir oyunla mağlup ederek taraftarınını yüzünü güldürmek amacında.

Sarı-kırmızılı ekipte, Hasan, Serkan Çalık, Barış, Linderoth ve Uğur'un sakatlıkları devam ederken, Ferdi, Mehmet Topal ve Kewell'ın durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

BELEDİYESPOR'DE HEDEF EN AZ 1 PUAN

Turkcell Süper Lig'de bugün Galatasaray ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sarı-kırmızılı ekiple mücadelesinden puanla ayrılmak istiyor. Ligdeki son maçında deplasmanda Gaziantepspor'u 4-1 yenen turuncu-lacivertliler, bu galibiyetin de moraliyle sarı-kırmızılı ekip karşısında Ali Sami Yen Stadı'ndan da puanla dönmeyi hedefliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, takımlarının bu maça hazır olduğunu, güçlü rakipleri karşısında güzel bir futbol ortaya koymak istediklerini ifade etti. Sakatlığı bulunan İbrahim Akın'ın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Barbosa ve kaleci Hasagic bu akşam forma giyemeyecek.

Ligin ilk 10 haftalık bölümünde 3'er galibiyet ve beraberlik, 4 de yenilgi alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor 12 puanla 12. sırada bulunuyor. Büyükşehir Belediyespor, ligdeki son 4 maçında 3 galibiyet 1 yenilgi aldı.

 
Dostane Forum » Spor » Galatasaray Sk » Gözler Ali Sami Yen'de
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |