Thursday, 2024-03-28, 4:50 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Tansiyon yükseliyor! - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » Tansiyon yükseliyor!
Tansiyon yükseliyor!
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 1:56 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline

Beşiktaş Kulübü, Turkcell Süper Lig'de 16 Kasım Pazar günü Bursa'da yapılacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi bir bildiri yayınlayarak, Bursasporlu yöneticileri, ortamı germek ve taraftarları tahrik etmekle suçladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Turkcell Süper Lig'in 11. haftasındaki Bursaspor-Beşiktaş mücadelesi öncesinde, son bir haftadır Bursaspor yöneticilerinin yaptığı talihsiz ve yönetici sağduyusu ile bağdaşmayacak açıklamalarını üzüntüyle takip ediyoruz'' denildi. Açıklamada, daha sonra şu ifadelere yer verildi:

''Bursaspor Kulübü'nün her iki takım taraftarlarını tahrik etmekten öteye gitmeyen bu açıklamaları, kulübümüze saldırmaları, hatta bugün Asbaşkan Lütfü Türkkan'ın medyaya yansıyan demecinde başkanımız Yıldırım Demirören'e, 'Maça gelme' şeklindeki ifadeleri, hadlerini son derece aşan bir duruma dönüşmüştür.

Başkanımız Yıldırım Demirören'in geçen yılki mücadeleyi, Bursa Atatürk Stadı'nda maçı kulübümüze ayrılan tribünlerde izlemesini bile çarpıtan Bursaspor yönetimi, kamuoyunu yanıltma çabasındadır. Oysa başkanımız Demirören'in geçen yılki maçta cezası nedeniyle protokol tribününe gidemediği, Beşiktaş için ayrılan yerde maçı izledikten sonra, Bursaspor yetkililerine teşekkür ederek stattan ayrıldığı herkes tarafından bilinen bir konudur.

Durum böyleyken Bursaspor yöneticileri, Türk futbolunun en güzide kulübü Beşiktaş'a saldırarak, ortamı gererek ve taraftarları tahrik ederek gündeme gelme çabasındadır. Basiretten yoksun bu kişilerin, sportmenlik, fair play ve centilmenlik gibi değerleri hiçe saydıkları açıkça görülmektedir.

Öncelikle bilinmesini istiyoruz ki, Beşiktaş Kulübü olarak biz Bursa'ya bir futbol maçı, bir sportif mücadele için gitmekteyiz. Sahada oynanacak olan bu futbol müsabakasının üç neticeli olduğunu bildiğimiz gibi, alınacak her neticeyi de saygı ve spor ahlakı çerçevesinde kabul edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

16.11.2008 tarihli Bursa'da oynanacak maça başkanımız ve yönetimimiz hep birlikte giderek, stattaki sorumlu görevlilerin göstereceği yerde maçı izleyeceklerdir. Ancak yukarıda da değindiğimiz üzere ve tüm kamuoyunun ibretle takip ettiği gibi, Bursaspor yöneticilerinin son günlerdeki son derece yakışıksız üsluptaki ve tahrik edici demeçlerinden sonra başkanımıza ve yöneticilerimize orada yapılacak her türlü sözlü ve fiili hareket ve eylemlerden Bursaspor yöneticilerinin sorumlu bulunacağını alenen ilan ediyoruz.''

 
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » Tansiyon yükseliyor!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |