Friday, 2024-04-19, 4:20 AM
Welcome Misafir

DoSTaNe

İşte muhtemel 11'ler - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » İşte muhtemel 11'ler
İşte muhtemel 11'ler
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 2:01 PM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline

Süper Ligi'nin 11. haftası kritik bir maça sahne olacak. Beşiktaş, yarın saat 15.00'de Bursaspor'a konuk olacak. Beşiktaş ile Bursaspor Atatürk Stadı'nda yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 79. kez karşı karşıya gelecek. Bu randevuyu Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

BEŞİKTAŞ'TA SİVOK VE CİSSE YOK

Ligde zirve mücadelesi veren Beşiktaş, Bursa maçını kayıpsız geçerek yoluna devam etmek istiyor. Sakatlığı süren, aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Sivok ile sakatlığı bulunan Cisse bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Denizli ön liberoda Uğur İnceman'a görev verecek. Savunma yönü kuvvetli Serdar Kurtuluş'u ise orta alanın sağ kanadında oynatması bekleniyor.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle

Rüştü, İbrahim Toraman-Gökhan Zan-Zapatocny-İbrahim Üzülmez, Serdar Kurtuluş-Uğur İnceman-Delgado-Tello, Bobo-Nobre

Bursaspor'da ise Kirita ve Leandro'nun sakatlığı sürüyor. kaptan Yusuf bu maçı alacak güce sahip olduklarını belirtirken, Teknik direktör Güvenç Kurtar ise iki takım taraftarları arasındaki husumet ve Bursa taraftarının bu karşılaşmaya son derece önem vermesinin kendilerinde baskı yaratmadığını söyledi.

Bursaspor'un maça şu muhtemel kadroyla çıkması bekleniyor:

İvankov, Veli, Ömer Erdoğan, İbrahim, Mustafa Keçeli, Bekir Ozan, Mustafa Sarp, Yusuf, Romaschenko, Sercan ve Zuniga.

TARAFTAR ŞOVA HAZIR

Yeşil- Beyazlı taraftarlar Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki husumetin biteceğine ihtimal vermezken, pazar günü oynanacak zorlu maçı Bursaspor'un kazanacağına inanıyorlar. Bursaspor Teksas tribün liderlerinden Selim Kurtulan da pazar günkü zorlu maçla ilgili olarak konuşurken "Benim bu maçta tek isteğim, küfürsüz bir maç olsun. Ama iki takım arasındaki bu husumet de kolay kolay biteceğe benzemiyor.

Beşiktaş geçen sezon Adana'da oynanan maça bizi almadı. Onlar da Bursa'daki maça giremiyormlar. Bu husumetin bitmesi için Beşiktaş'ın ciddi bir adım atması lazım" dedi. Beşiktaş maçında taraftarlar olarak bazı şovlar hazırladıklarını da ifade eden Kurtulan, "Beşiktaş maçı için özel pankartlar hazırlıyoruz. Maçtan önce de taraftarlara 2 bin tane düdük dağıtacağız. İnşallah pazar günü kazanan biz olacağız" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU BURSASPOR MAÇINA TAM KADRO GİDİYOR

Bursaspor maçına son iki yılda olduğu gibi bu sezon da siyah beyazlı taraftarının gitmeyeceği Bursa Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından merak edilen diğer bir konu, Beşiktaş başkanı ve yönetim kurulunun maça gidip gitmeyeceği olmuştu.

Hatırlanacağı gibi siyah beyazlı kulübün başkanı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan karşılaşmaya tam kardo gitmiş ve Bursa Atatürk Stadı'nın protokol tirbününün yerine karşılaşmayı Beşiktaş taraftarı için ayrılan bölgeden takip etmişlerdi. Beşiktaş yönetiminin, bugün aldığı kararla pazar günü Bursa'ya yine tam kadro gideceği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in de yer alacağı kafile takım ile birlikte Bursa'ya gidecek ve geceyi Bursa'da geçirecek.

 
Dostane Forum » Spor » Beşiktaş Sk » İşte muhtemel 11'ler
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |