Friday, 2024-03-29, 6:41 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Konica Minolta'nın mükemmelliği ödül aldı - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Konica Minolta'nın mükemmelliği ödül aldı
Konica Minolta'nın mükemmelliği ödül aldı
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 10:29 AM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Konica Minolta renkli lazer yazıcısı magicolor 8650DN modelinin üstün performansı için Buyers Laboratory Inc. (BLI)'ın vermiş olduğu bu yılki "Yılın seçimi" ödülünü kazandı.

İki ay süren test dönemi sonrasında BLI teknisyenleri Konica Minolta renkli baskılama çözümünü güvenilirlik, toner verimliliği, yazıcı sürücüleri, uygulamaların uyumluluğu ve kolay kullanımda "mükemmel" olarak değerlendirdiler.

Dakikada 35 sayfa renkli ve S&B baskı hızı ile magicolor 8650DN test dönemi süresince kendisini yüksek güvenilir ofis çözümü olarak kanıtladı. Özellikle kendisinden ortalama üzeri, iyi ve kapsamlı donanımı ve mükemmel toplam ekonomik ve işletim verimliliği ile söz ettirdi. Yazıcı testte sadece kullanım için değil ayrıca baskı ve renk kalitesi için de en üstün damgası elde etti. Bu sonuçlara istinaden BLI Konica Minolta magicolor 8650DN'yi aylık 15.000 sayfaya kadar çıktı alan büyük çalışma grupları için "yüksek derecede tavsiye edilir" etiketi ile ödüllenirdi. Bu da cihazı yaratıcı departmanlar ve orta ölçekli ofisler için mükemmel uygun hale getiriyor.

Konica Minolta Business Solutions Europe Uluslararası pazarlama müdürü Olaf Lorenz açıklamasında magicolor 8650DN'nin BLI "seçkin" ödülünden dolayı duydukları yüksek memnuniyeti belirtti. Testlerin kullanılan yazıcı sürücüleri ve kendi bünyelerinde geliştirdikleri Simitri HD polimerize toner gibi teknolojilerinin tüm beklentileri karşılayabildiklerini gösterdiğini de vurguladı. Ayrıca çevre dostu tonerin yüksek verimliliği, renklerin kalitesi ve kalıcılığı ve tüm standart işletim sistemleri üzerinden farklı dosya formatlarının hızlı ve basit kullanımının test eden teknisyenleri gerçekten ikna ettiğini de söyledi.

Çevreye uyumluluk ve Energy Star sertifikalı magicolor 8650DN ayrıca kolay kullanımından dolayı da BLI mühendislerinden puan kazandı. Pratik kullanımı ve uzaktan erişimle işletim oldukça kullanıcı dostu olarak bulundu.

Ek olarak magicolor 8650DN düzgün yazı karakteri çıktısı, grafik ve çizelgelerde canlı renkler, ince çizgilerin keskinliği ve hem de olağanüstü fotoğraf çıktıları ile en yüksek puanlara ulaştı. Konica Minolta magicolor 8650DN'nin BLI teknisyenleri tarafından vurgulanan diğer unsuru da çoklu medya esnekliğiydi. Yazıcı bundan başka zımbalama, sırttan dikişle kitapçık oluşturma ya da delme ünitesi gibi güçlü özellikler seti ile de test teknisyenlerinin izlenimini kuvvetlendirdi.

BLI'ın magicolor 8650DN'yi ödüllendirmiş olmasının gurur verici olduğunu ve yüksek talepli baskı ortamlarında dahi en yüksek güvenilirliği garanti eden ve kolay kullanımlı müşteri odaklı yenilikçi ürünler üretme amaçlarını onayladığını belirten Olaf Lorenz sözlerini magicolor 8650DN'nin üstün performans, gelişmiş görüntü kalitesi ve mükemmel renkli çıktısı sağlayan orta ölçekli çalışma grupları için üstün renkli baskılama çözümü cümlesiyle tamamladı.

 
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Konica Minolta'nın mükemmelliği ödül aldı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |