Friday, 2024-03-29, 6:59 PM
Welcome Misafir

DoSTaNe

Sanduz ile fotoğraflarınızı kitaplara taşınıyor - Dostane Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Sanduz ile fotoğraflarınızı kitaplara taşınıyor
Sanduz ile fotoğraflarınızı kitaplara taşınıyor
FirsT_DeaDDate: Saturday, 2008-11-15, 10:32 AM | Message # 1
Yönetici
Group: Administrators
Messages: 304
Reputation: 2
Status: Offline
Fotoğraf teknolojisinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Sanduz ile dijital fotoğraflar kitaplara taşınarak birbirinden şık albümler yaratılabiliyor. Her zevke göre farklılaştırılabilen kişiye özel eğlenceli birçok alternatif ürün sunan ve her türlü dijital fotoğraftan farklı kitap dizaynları oluşturabilen Sanduz ile en güzel anları ölümsüzleştirmek artık hem çok kolay, hem de çok keyifli.

Fotoğraf tasarım teknolojisinin son yeniliği "Eğlenceli Kitap Albüm Sanduz" ile herhangi farklı bir işlem gerçekleştirmeksizin www.sanduz.com sitesinden ücretsiz yazılımı yükleyerek, yüzlerce farklı tasarım yaratmak, eğlenceli bir şekilde fotoğraflardan kişiye özel kitap albümler tasarlamak mümkün. Fotoğraf baskısı ve tasarımında yeni bir dönem başlatan Sanduz ile 5 dakika içerisinde yüksek renk ve ürün kalitesi ile kitap albüm hazırlanabiliyor. Türkiye'de ilk defa internet üzerinden sipariş verilen tasarımlar ise üç gün içerisinde kitap albüm olarak adrese gönderiliyor. Efekt, renk ve arka plan seçeneklerinin zenginliği, yazı ekleme özelliği, farklı boyut ve sayfa alternatifleri ile fotoğraflardan çok şık 25 ayrı kitap albüm seçeneği sunan Sanduz aynı zamanda yazılımının kullanım kolaylığı özelliği ile de büyük ilgi görüyor.

Sanduz studio programı, kitap albüm türü ve fotoğraflar seçildikten sonra birkaç saniye içinde otomatik olarak yerleştirme yaparak kitap albümü hazır hale getiriyor. Görüntü tanıma özelliği sayesinde bu dizilim ister aktiviteye, ister tarihe, ister fotoğraf makinesine ya da pek çok farklı seçeneğe göre kategorize edilebiliyor. Bu dizilimden sonra kitap albümle ilgili tüm detaylar tekrar düzenlenerek, tüm arka planlar ya da efektler kullanıcı tarafından basitçe değiştirilebiliyor. Ayrıca yazı ekleme özelliği de sunan Sanduz ile albümdeki sayfa düzenleri isteğe göre farklılaştırılabiliyor.

Kullanıcı dostu akıllı bir yazılım olarak tasarlanan Sanduz Yazılım Sistemi veritabanı ile birlikte yaklaşık 8 aylık bir çalışma sonucunda yurtdışı destekli olarak Türk mühendisler tarafından yaratıldı. Üretim aşamasında dünyanın en gelişmiş Dijital Ofset ekipmanları kullanılan Sanduz, görüntü sıkıştırma ve görüntü tanıma (image processing) özellikleri ile dünyada kullanılan benzer sistemlerin en gelişmişi ve en kapsamlısı olarak tasarlandı. Sipariş verilen tasarımlar ise dijital matbaa makinası olarak HP Indigo 5000 cihazında üretililiyor ve saatte 4000 adet 4 renk A4 sayfa baskı yapılabiliyor. Sıvı mürekkep tabanlı Elektrofotoğrafik Dijital Baskı teknolojisi ve 7 renk baskı yapabilme özelliği ile de Pantone renklerinin % 97'sine kadar renk skalasına ulaşılabilmeyi sağlıyor. Sanduz ile 812x812 dpi ve 180 lpi ( lines per inch ) görüntü kalitesinde 65 gramdan 350 grama kadar çok farklı kağıtlara baskı yapılabiliyor.

Kredi kartı bilgilerini internet üzerinden belirtmek istemeyen kullanıcılar düşünülerek hazırlanan Kontör Kartları ile üyeler hesaplarına kredi yükleyebiliyor ve transfer edebiliyorlar. Kitap albüm tamamlandıktan ve sipariş verildikten sonra yazılım, web tabanlı olarak çalışan Sanduz, üye veritabanındaki hesaba bağlanarak bakiye bilgilerini kontrol ediliyor. Bu sunuculara gelen siparişler otomatik olarak üretime girerek basılıyor ve 3 gün içerisinde müşteriye gönderiliyor.

Farklı renklerde, farklı dizayn ve boyut seçenekleri ile eğlenceli bir şekilde hazırlanabilinen kitap albümler ile birlikte 70 farklı ürün alternatifi sunan Sanduz ile fotoğraflar isteğe göre şapka, takvim, afiş, poster, puzzle, mücevher kutusu, kupa, mum, iskambil kartı, t-shirtler, mousepad, bardak altlığı gibi kişiye özel bir çok tasarım ile hayata geçirilebiliyor.

Türkiye'de ilk defa satışa sunulan ambalajlı Sanduz ürün paketi içinde ise yazılım, kullanım kılavuzu ve baskılı malzemeler için kontör kartı bulunuyor. İsteğe göre internet ortamından veya ambalajlı ürün paketleriyle edilinebilen Sanduz Studio yazılımı sayesinde kişiye özel bir çok tasarım yaratma ve ürün oluşturma imkanı sunan Sanduz ile fotoğraf ve hediye dünyası artık çok daha eğlenceli...

 
Dostane Forum » Bilgisayar, İnternet ve Teknoloji Dünyası » Teknoloji Dünyasından Son Haberler » Sanduz ile fotoğraflarınızı kitaplara taşınıyor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends
www.dostane.ucoz.com

www.isciguvenligi.com

Statistics
Our poll
Üyelerimizden En Çok Hangi Takım Çıkacak??(-Hangi Takımlısın?)
Total of answers: 1699
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024 |